- وحید حسینی
- دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
- ۲۲:۱۹
- ۱ نظر
مواد لازم بریوش ترکی :
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم یک لیوان
آرد کیک پزی حدود700گرم ری اردها فرق داره ممکنه کمتر یا بیشتربشه
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق مربا خوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری
مواد میانی.... پنیر صبحانه فتا به مقدار لازم وکمی جعفری خرد شده را مخلوط میتونید از گردو یا زیتون هم استفاده کنید
سس خمیری.... یک لیوان شیر وسه تا پنیر مثلثی یا پنیر فتای نرم ونمک وفلفل را میکس کنید
طرز تهیه........اب وشیر وخمیر مایه وشکرونمک را مخلوط کنیدبعد روغن را اضافه کنید ومخلوط کنید بعد دولیوان ارد را اضافه ومخلوط کنید بیکینگ پودر را اضافه ومابقی ارد را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف با چسبندگی کمی داشته باشیم حدود 50دقیقه استراحت داده بعد به هشت قسمت تقسیم کرده وچونه کرده هر چونه را باز واز مواد خمیری لای خمیر گذاشته وجمع کتید و ظرف مورد نظر را چرب وچونه ها را توی ظرف چیده واز سس روی ان ریخته ودرفر یا توستر 200درجه بمدت تقریبی 50دقیقه تا وقتیکه سس بخورد خمیر بره وزیر نان طلایی بشه دراخر روی نان را گریل کرده تا طلایی بشه
بعد تا داغ است از فر دراوردیم با یه حوله یا پارچه نخی روی ظرف را بگیرید تا نیم ساعت وبعد بریوش نرم ولطیف وخوشمزه ما اماده است
نکته..... میتونید نصف مواد درست کنید اگر خواستید نانها تازه بمونه بعد سرد شدن فریز کنید ویکساعت قبل مصرف از فریزر بیرون بیارید کاملا تازه می مونه
در همه چی 98 همراه ما باشید.
منبع: اینستاگرام