نکات پخت پلو عدس

۱)برای خوشمزه تر شدن عدس پلو از زعفران آبکرده در برنج استفاده کنید.
۲)اگر دوست دارید به موادتان خرما و کشمش هم اضافه کنید.
۳)حواستان باشد عدسها زیاد نپزند چون ممکن است بعد از دم کشیدن برنج له شوند.
۴)روی برنج موقع دم انداختن حتما آب روغن بدهید.
۵)اگر داخل پلو ادویه پلو بریزیم،رنگ پلو تیره میشود.به این خاطر من ادویه را بعد از پخت روی پلو میپاشم.
۶)در پخت پلوهای مخلوط برنج را کمی زنده تر برمیداریم

 

Image result for ‫عدس پلو‬‎

۷)در صورت تمایل میتوانیم به عدس پلو چند تا خرما هم اضافه کنیم در این صورت هسته خرماها را در میآوریم و در روغن کمی تفت میدهیم.
۸)آب عدس پخته را هنگام دم کردن روی پلو بدهید تا رنگ و طعم بهتری بگیرد.

۹)قبل از سرو کمی دارچین روی آن بپاشید.

۱۰)در عدس پلوی خراسانی کمی زیره سیاه با پلو مخلوط می شود.

۱۱)عدس پخته را نمک، فلفل سیاه و دارچین بزنید تا غذا طعم دار شود.

۱۲)ترکیب دارچین و زعفران طعم و عطر بی نظیری به عدس پلو می دهد ، به شرطی که در هنگام سرو اضافه شود.

۱۳)کوفته ریزه: همان گوشت چرخ کرده است. با اندکی تفاوت. گوشت چرخ کرده را باپیاز رنده شده، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی کنید، سپس در روغن سرخ کرده و با عدس پلو سرو کنید.

در همه چی 98 همراه ما باشید.

۱۴)بادمجان: تعجب نکنید! بادمجان ورقه شده را سرخ کرده و با عدس پلو سرو کنید. این روش کمیاب است اما در بعضی موارد در مناطق غربی کشور با عدس پلو بادمجان سرخ کرده سرو می کنند.

۱۵)اسفناج: اسفناج را در کمی روغن تفت داده و پس از ساطوری کردن با ماست یا به تنهایی کنار عدس پلو بگذارید. این کار را در بعضی مناطق مرکزی ایران انجام می‌دهند که البته ارزش غذایی عدس پلو را به شدت بالا می برد.

 منبع : سرزده