- وحید حسینی
- يكشنبه ۱۵ دی ۹۸
- ۱۲:۰۹
- ۰ نظر
تاریخچه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد.
مبرزا قاسمی با مرغ
مواد لازم برای میرزا قاسمی با مرغ
- سیر نصف عدد
- پیاز یک عدد
- ران مرغ یک عدد
- روغن یک فنجان
- بادنجان کبابی یک کاسه ماست خوری
- تخم مرغ چهار عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب خورش خوری از «میرزا قاسمی با مرغ» خواهیم داشت
- یک عدد پیاز متوسط (معادل صد گرم)، چهار عدد تخم مرغ
- میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
- نصف عدد سیر، یک عدد ران مرغ کوچک (حدود دویست گرم)
- میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
- دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (معادل 80 گرم)، نمک و فلفل به مقدار لازم
- میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
- یک فنجان روغن(معادل صد گرم)، یک کاسه ماست خوری بادنجان کبابی له شده (معادل پنج عدد بادنجان کوچک حدود نیم کیلو
در همه چی 98 همراه ما باشید.
طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ
یک عدد پیاز متوسط را با یک فنجان روغن سرخ میکنیم. دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده، تفت میدهیم
میرزا قاسمی با مرغ
نصف عدد سیر را رنده کرده، اضافه میکنیم. پنج عدد بادنجان کوچک را کبابی کرده میکوبیم. دو قاشق از مایه گوجه را کنار گذاشته، بادنجان های کبابی را به بقیه مایه گوجه اضافه کرده هم میزنیم
میرزا قاسمی با مرغ
چهار عدد تخم مرغ و کمی نمک و فلفل اضافه کرده، هم میزنیم. میرزا قاسمی آماده میشود
یک عدد ران مرغ را پخته، پوست آن را جدا میکنیم و آن را خرد میکنیم
دو قاشق از مایه گوجه را در مرغ خرد شده ریخته، هم میزنیم
میرزا قاسمی را در ظرف کشیده و روی آن مرغ میریزیم. غذا آماده است
نکات تکمیلی :
میرزا قاسمی با مرغ جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی با مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نوش جان
منبع : roz.news.blog