- وحید حسینی
- جمعه ۲ اسفند ۹۸
- ۲۲:۳۸
- ۰ نظر
۱. ساندویچ سبزیجات با سس مایونز
مواد لازم (برای ۲ نفر)
نان تست ۴ عدد
کره ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
آبلیمو و نمک به مقدار کافی
فلفل قرمز (اختیاری) به مقدار دلخواه
سیر ۱ حبه
پودر خردل ۱/۴ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
کلم یا کاهوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
فلفل دلمهای خرد شده ۱ عدد بزرگ
هویج ۱ عدد
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آماده شدن ساندویچ: ۱۵ دقیقه
دستور تهیه
ابتدا روی نانها را با کمی کره چرب کنید و آن را درون تستر یا یک تابه کمی تست کنید. (میتوانید نان را تست نکنید)
سیر و پیاز را به ابعاد دلخواه خودتان خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس کمی آبلیمو روی آنها بریزید و آن را کنار بگذارید.
اکنون به سراغ فلفل دلمه، کلم یا کاهو، هویج بروید و آنها را ریز خرد کنید.
در یک ظرف دیگر سس مایونز، نمک، فلفل، فلفل قرمز و پودر خردل را با هم مخلوط کنید و خوب آنها را بزنید تا یک سس یکنواخت حاصل شود.
حال همهی مواد خرد شده را به همراه ذرت در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید و روی نانها را از این مواد پر کنید.
سپس روی آن کمی سس بریزید، یک نان دیگر روی آن بگذارید و ساندویچها را از وسط برش بزنید.
ساندویچ سبزیجات شما آماده سرو است.
نوش جان …
ساندویچ سبزیجات با سس مایونز
۲. ساندویچ سبزیجات لبنانی
مواد لازم (برای ۳ نفر)
فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد
نخود پخته ۱ پیمانه
پنیر صبحانه ۱۵۰ گرم
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف استکان
اسفناج یا ریحان ۱۰ الی ۱۵ برگ
گوجه فرنگی ۱ عدد
نان پیتا (نان لبنانی) سه عدد
زمان لازم برای آماده شدن ساندویچ: ۱۵ دقیقه
طرز تهیه سس
ابتدا سس ساندویچ را درست کنید. برای تهیه سس کمی روغن زیتون (نصف مقدار گفته شده)، پودر سیر و نخود پخته را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
طرز تهیه ساندویچ
فلفل دلمه ایها را به تکههای نازک و خلالی برش بزنید و تخمههای آن را دور بریزید.
تابه را روی حرارت بگذارید و کمی فلفل دلمه ایها را تفت دهید تا از خامی در بیاید. (فلفل دلمه خام دیر هضم است و شکل انعطاف پذیری ندارد و خوب بین نان قرار نمیگیرد).
کمی روغن زیتون و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید.
روی یک عدد نان پیتا کمی سس بریزید، سپس کمی برگ اسفناج و فلفل دلمهای تفت داده شده را به آن اضافه کنید.
در پایان برشهای نازکی از گوچه و پنیر روی آن قرار دهید.
ساندویچ سبزیجات لبنانی شما آماده سرو است.
نوش جان …
۳. ساندویچ سبزیجات با سس ریحان
مواد لازم
بادمجان (اریب خرد شده) ۲ عدد
کدو (اریب خرد شده) ۲ عدد
فلفل دلمهای قرمز (برش داده شده) ۱ عدد
پیاز (حلقه شده) ۱ عدد
روغن زیتون یکچهارم پیمانه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
نان باگت ۲ عدد
گوجه فرنگی (حلقه شده) ۲ عدد
پنیر بوترکیزه (خرد شده) ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای سس پستو ریحان
برگ ریحان تازه (خرد شده) ۲۰۰ گرم
میوه کاج ۲۵ گرم
سیر (کوبیده شده) ۲ حبه
نمک و فلفل مقداری
روغن زیتون ۸۰ میلیلیتر
سرکه ۲ قاشق
پنیر پستو سبز کاله (رنده شده) ۵۰ گرم
زمان لازم برای آماده شدن ساندویچ: ۱۵ دقیقه
طرز تهیه سس ریحان
ابتدا باید سس ساندویچ را آماده کنید. برای تهیه سس باید همهی مواد سس به غیر از روغن زیتون، سرکه و پنیر را در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شوند.
در حالی که مواد در حال مخلوط شدن هستند روغن زیتون، سرکه و پنیر را کم کم به مخلوط اضافه کنید.
مواد باید به قدری مخلوط شوند که مخلوط یکدستی حاصل شود.
اکنون سس آماده است؛ آن را درون یک ظرف بریزید و در یخچال بگذارید.
حال به سراغ تهیه ساندویچ بروید.
طرز تهیه ساندویچ
ابتدا گریل را با حرارت بالا روشن کنید.
کدو،بادمجان، فلفل دلمه و پیاز را خرد کنید و در یک ظرف بریزید؛ سپس روی آن روغن زیتون بریزید و خوب هم بزنید تا سبزیجات به روغن آغشته شوند.
کمی نمک و فلفل به ظرف اضافه کنید.
سپس هر کدام از سبزیجات را جدا جدا در گریل به مدت ۴ دقیقه کبابی کنید و آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
حال به سراغ نان بروید؛ آنها را برش بزنید و روی نان را به سس ریحان آغشته کنید.
سپس داخل نان را با سبزیجات پر کنید و روی آن کمی پنیربوترکیزه، مقداری سس و نمک و فلفل بریزید.
همهی نانها را به همین ترتیب پر کنید.
ساندویچ سبزیجات با سس ریحان آماده سرو است.
نوش جان …
۴. ساندویچ سبزیجات رژیمی
مواد لازم
کلم بروکلی ۳۰۰ گرم
بادمجان ۲ الی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم
کره (یا کمی روغن زیتون) ۴۰ گرم
سس خردل ۳ قاشق غذاخوری
سس فلفل سبز ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۲۰ شاخه
فلفل دلمهای قرمز ۲ عدد
نان ۲ الی ۳ عدد
لیمو ترش یک عدد
زمان لازم برای آماده شدن ساندویچ: ۳۰ دقیقه
طرز تهیه سس
پنیر صبحانه، کره، خردل، سس فلفل سبز و جعفری ریز خرد شده را درون یک کاسه بریزید و مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید تا همهی مواد با هم ترکیب شوند و پنیر و کره له شوند.
طرز تهیه ساندویچ
فلفل دلمه ایها رو به شکل خلالی خرد کنید و قسمتهای داخلی آن را دور بریزید.
آنها را درون تابه بریزید و با مقدار خیلی کمی روغن و آب روی حرارت بگذارید تا فلفلها پخته شوند.
بادمجان را خوب بشویید و آنها را با پوست به حلقههای نازک برش بزنید و به فلفل دلمه درون تابه اضافه کنید.
کلم بروکلی را نیز به قطعات کوچک برش بزنید و درون تابه بریزید.
در پایان پیاز را به خلالهای ریز برش بزنید و به مواد اضافه کنید.
کمی نمک، فلفل سیاه و نصف آب لیمو ترش را به سبزیجات بزنید و آن را مخلوط کنید.
در تابه را بگذارید تا روی حرارت کم مواد بپذند و آب مواد تمام شود.
اکنون آنها را درون یک ظرف بریزید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند. (مواد را داغ و داغ داخل نان نگذارید، زیرا نان خمیر میشود.)
نانها را برش بزنید و کمی از سس را روی نان بمالید.
سپس سبزیجات را بین نان قرار دهید.
ساندویچ سبزیجات رژیمی شما آماده سرو است.
نوش جان …
۵. ساندویچ سبزیجات با مرغ
مواد لازم(برای۱ نفر)
سینه مرغ ۱۲۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اسفناج ۱ پیمانه (۳۰ گرم)
هویج رنده شده ۱ عدد
نان ترتیلا (مشابه نان لواش) ۱ عدد
زمان لازم برای آماده شدن ساندویچ: ۳۰ دقیقه
طرز تهیه
ابتدا سینهی مرغ را بشویید و آن را به ورقههای نسبتا نارک برش بزنید.
تکههای مرغ را در تابه سرخ کنید. (میتوانید سینهی مرغ را به جای اینکه سرخ کنید آب پز کنید.)
سپس مرغهای سرخ شده را درون یک کاسه بریزید؛ کمی سس مایونز، خردل، نمک و فلفل به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
اسفناج را بشویید و در تابه بریزید، در تابه را بگذارید تا بخار پز شوند.
هویج را نیز به شکل خلالی خرد و آبپز یا بخار پز کنید.
اکنون نان را کف سینی پهن کنید و آن را به برشی مستطیلی تبدیل کنید.
اسفناج و هویج را روی نان بریزید.
سپس مخلوط مرغ را اضافه کنید.
نان را رول کنید و آن را داخل فویل یا ورق کاهی قرار دهید.
با یک چاقو تیز نان رول شده را از وسط برش بزنید.
اکنون ساندویچ شما آماده سرو است. همچنین میتوانید آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خرد یکدیگر بروند و سپس میل کنید.
نوش جان …
۶. ساندویچ سبزیجات سرد
مواد لازم (برای ۹ نفر)
نان تست ۹ ورق
هویج ۱ عدد
تربچه کوچک ۴ عدد
خیار ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
حمص ۵ قاشق غذا خوری
پستو ۴ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده شدن ساندویچ: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه
پوست روی هویج را بتراشید و آن را بشویید؛ سپس هویج را به لایههای نازک خلالی برش بزنید.
گوجه فرنگی، خیار و تربچه را بشویید و آنها را به لایههای نازک برش بزنید.
روی یک لایه نان تست کمی حمص بمالید؛ سپس ورقههای خیار، هویج و تربچه را روی بچینید.
روی یک نان دیگر کمی حمص بمالید و آن را از سمت سس خورده روی مخلوط بگذارید.
حال قسمت بالایی و بیرونی نان را سس پستو بریزید.
اکنون روی سس پستو ورقههای گوجه فرنگی را بچینید.
کمی نمک روی گوجهها بپاشید.
اکنون یک لایه دیگر از نان بردارید و روی آن سس پستو بمالید و آن را روی گوجهها بگذارید.
با یک چاقو تیز نان را سه گوش ببرید.
ساندویچ سبزیجات سرد آماده سرو است.
همچنین بخوانید:
۷. ساندویچ سبزیجات با پنیر
مواد لازم (برای ۲ نفر)
قارچ نیم کیلو
سس گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا رنده شده نصف فنجان
پنیر چدار رنده شده نصف فنجان
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای قرمز نصف فلفل بزرگ
پیاز نصف یک پیاز متوسط
نان باگت ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده شدن ساندویچ: ۳۰ دقیقه
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا داغ شود.
فلفل دلمه را نیز بشویید و به شکل خلالی خرد کنید؛ آنها را درون تابه بریزید و با نصف قاشق غذا خوری روغن زیتون سرخ کنید.
قارچها را خوب بشویید؛ آنها را ورقه ورقه کنید و به فلفلها اضافه کنید.
مخلوط قارچ و فلفل به قدری روی حرارت بالا باشند که فلفلها کمی نرم شوند و آب قارچ کاملا گرفته شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و در یک ظرف بریزید.
پیاز را خرد و در باقی مانده روغن سرخ کنید، سپس کمی نمک و فلفل به آن بزنید و آنها را مخلوط کنید تا پیازها طلایی رنگ شوند.
نان باگت را باز کنید و کمی از خمیر داخل آن را بیرون بیاورید.
روی آن کمی سس گوجه و کمی از پنیر چدار بریزید.
سپس کمی قارچ، فلفل دلمه، پیاز و مقداری از پنیر موزارلا به نان اضافه کنید.
هر دو نان را به همین ترتیب پر کنید.
کف سینی فر را یک فویل آلومینیوم پهن کنید و نانها را روی آن قرار دهید.
سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شود.
ساندویچ سبزیجات با پنیر شما آماده سرو است.
منبع: cookcook